Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

And so it begins……

with one comment

Firenza – Tim požrtvovnih literarnih znanstvenika je prije par dana otkrio skrivene i odbačene spise Dantea, od kojih većina sadrži reference na prvu verziju Božanske Komedije uključujući i izbačeni podkrug 6., tzv. krug 666. Sudeći po preliminarnim prijevodima, Dante u taj krug smješta posebnu vrstu heretika: komedijaše i satiričare.

U intervjuu s vođom projekta, Marcello Rossijem, saznali smo da je Dante istaknuo da je to najprazniji dio pakla, no da se nadaju prvom valu došljaka. Na pitanje tko bi mogao nastanjivati to područje, Marcello je počeo nabrajati imena do te mjere da smo se jednostavno pokupili dalje. U pozadini smo ga još mogli čuti kako viče o Woody Allenu, Mel Brooksu, Roy Zimmermanu i drugima.

Nedugo zatim, do nas je došla vijest da je Woody Allen sponzorirao projekt istraživanja tog, do sada nepoznatog, kruga. Na pitanje našeg novinara zašto bi se upustio u tako riskantan projekt, Allen je enigmatski natuknuo na Deconstructing Harry, pitajući se jeli možda bio pogriješio s Billy Crystalom. Na pitanje što planira, ako se ispostavi da krug 666 postoji, Allen komentira o planovima za standup bar, nezavisni filmski festival, pa čak i necenzurirano čitanje Vogonske poezije. “The place obviously needs work” su bile njegove zadnje riječi prije nego nas je morao napustiti.

Neustrašiva ekspedicija kreće putem neistraženih područja 28. ožujka ove godine, te ćemo pokušavati svakodnevno izvještavati o njihovom napretku. Na pitanje kako planiraju do tamo, klinac koji im je pakovao lepeze je slegnuo ramenima i skomentirao nešta o “stanju uma”.

Oglasi

Written by Lucifer

28. 3. 2007. u 14:29

Postano u Uncategorized

Jedan odgovor

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nadam se da cemo uskoro biti malo “ozbiljniji”… 😉

    Charon l'Cypher

    28. 3. 2007. at 14:49


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: