Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Allah, Allah, šalji nam salate, bit će mesa,…

4 komentara

Čini se da je otvoreno natjecanje u lupetanju opasnih vjerskih budalaština. Tako rimski imam širi ljubav spram svih ljudi (osim nekih):

U tiskanim glasilima, odnosno lecima, uredno izloženima, vjernici su poticani – tvrdi RAI – da se ne miješaju s nevjernicima, a na jednom mjestu se kaže da “ateiste treba ubiti bez raspravljanja”.

Dakle, nakon što je Papa Naci odredio da ateisti, kao sluge Sotonince, završe u Paklu, njegov kolega iz susjedstva je počeo raditi na tome da ih tamo i što prije pošalje. Što li će iduće napraviti za unaprjeđenje međuvjerskog dijaloga?

Oglasi

Written by Charon l'Cypher

1. 4. 2007. u 5:18

Postano u Teologija

4 komentara

Subscribe to comments with RSS.

 1. Što reći, dovraga?
  Nije li prekrasno ironično što je baš nedavno UNov Human Rights Council progurao rezoluciju kojom se traži globalna zabrana javnog vrijeđanja religije. Doduše, “religije” je malo varljivo, jer teško da se spominje ikoja druga religija osim Islama.

  (Za malo više stvari o UNovom Human Rights Council-u, pogledati ovaj clip i, općenito, ovaj site. U HRCu sjede takvi paragoni ljudskih vrijednosti i sloboda poput Kine, Kube i Pakistana….)

  Kad smo kod toga…. postoji li ikakva razlika između poziva tog imama i poziva neonacista (i neoustaša) na ubijanje židova (srba/cigana)?! Ako ne postoji, čisto me zanima hoće li taj imam završiti s istim kaznama s kojima bi završio neki neonacista da to isto govori za židove ili, *GASP*, muslimane.

  impious

  1. 4. 2007. at 16:25

 2. Ma eto, ovo je dokaz da se ipak u nečemu slažu, prokleta gamad…
  Pazi, ovo daje opasne naznake za nas normalne: jedini način da se islam i katolici pomire jest taj da se ujedine i započnu rat (koji bi se mogao nazvati “Holy Jihad”) protiv ateista…Ujedinjeni da iskorijene “zlo”…
  I već kad smo kod zla, onog egocentrika i populista Ivana Pavla II. misle beatificirati. Skupljanje papirologije je završilo jučer (uz to ide “dokumentirano” svjedočanstvo francuske časne sestre koja tvrdi da ju je Ivan Spavao s Drugim izliječio od Alzheimera (zašto nije izliječio sebe?). Zanimljivo je da (lako)vjernici negoduju, jer po njima ga treba proglasiti svetim.

  Isis

  3. 4. 2007. at 8:34

 3. Parkinsona, ne Alzheimera. Ovo je prekrasan primjer da vjernici ipak koriste i ovise o dokazima, unatoč tome što tvrde kad ih se pozove na odgovornost. Po “vjera ne treba dokaza” argumentu, svi ti skupljeni papiri se jednostavno mogu spaliti, jer očigledno ne trebaju. Ili?

  impious

  3. 4. 2007. at 15:21

 4. Fulala sam bolest (godine rade svoje:))
  Da, skupljaju papire da bi potkrijepili tvrdnju da je svet, ali nigdje i nikada nisu skupljali papire i povijesne dokaze o Isusu (možda jer ih nema?).
  Očito je da se njima ne može jednostavno reći “Moraš vjerovati”, dok je za (lako)vjernike to dobitna kombinacija…Moraš vjerovati i sve je sređeno i dokazano.

  Isis

  4. 4. 2007. at 6:54


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: