Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Vraćamo loptu?

leave a comment »

Opet odmak od standardnog kvotanja vijesti i kritiziranja organiziranih religija, no ovoga puta k pozitivnoj akciji. Kao što neki znaju, 3.5. se u SADu slavi “nacionalni dan molitve”, nacionalni praznik u kojem se traži od ljudi svih vjera da se mole na svoj način. Nedavno je, u kontru danu molitve, osnovan “nacionalni dan razuma”, gdje se umjesto religioznog praznovjerja promovira sekularni humanizam. Od poziva na donaciju krvi prošle godine, preko općenitog poziva na sekularnu akciju na taj dan, pa sve do ovogodišnjeg poziva na donaciju krvi.

Što je to bitno nama, pitate se? Pa ajmo ih kopirati! Dignimo se s guzica 3.5. (četvrtak), i skočimo do najbliže banke krvi. Par minuta ležanja na krevetu, učinite dobru stvar, dobijete nagradicu (kako gdje), i digli ste priličan prst fundićima koji pokušavaju nametnuti svoju religioznost svima.

Znam da je tjedan dana malo, no bar možemo pokušati nešto aktivirati. 5-6 donacija, ali 5-6 donacija. Ako vam se sviđa ideja, progurajte je među frendovima, pa ćemo vidjeti dokle ćemo stići.

Oglasi

Written by Lucifer

26. 4. 2007. u 16:20

Postano u Običaji

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: