Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Ljevičari su bliže Bogu od ateista!

3 komentara

Eto, Papa Naci nas je obradovao spoznajom da su njegovi ljevičarski kritičari zapravo teroristi (što je valjda ipak bolje od ateista koji su – prisjetimo se – zapravo Đavolopoklonici):

VATIKAN se preko svog službenog lista “L’Osservatore Romano” osvrnuo na ono što naziva sve radikalnijom anti-katoličkom retorikom talijanskih ljevičara koju je usporedio s terorizmom.

Kao primjer je istaknut jedan od voditelja, Andreja Rivera, koji je koristio priliku da žestoko kritizira Papu zbog njegovih konzervativnih stavova u cijelom nizu društvenih pitanja. Ivera je tako napao Crkvu zbog odbijanja služenja pogreba Pierluigiju Welbyju, žrtvi mišićne distrofije koja se godinama borila za pravo na eutanaziju i koji je umro nakon što mu je liječnik isključio respirator.

Rivera je rekao da se Crkva protivi teoriji evolucije, i da je to razumljivo, jer ona “nikada nije evoluirala”.

“Ne mogu podnijeti da je Vatikan odbio dati vjerski pogreb Welbyju, a dozvolio ga je ličnostima kao što su Pinochet i Franco”, rekao je Rivera misleći na zloglasne diktatore 20. stoljeća čija je vladavina bila okarakterizirana masovnim krvoprolićem.

“L’Osservatore Romano” je izjavio da je Riverin nastup terorizam, odnosno da se “terorizmom mora nazvati širenje slijepe, iracionalne mržnje prema čovjeku koji govori u ime ljubavi, ljubavi prema životu i čovjekoljublja”.

Pa, biološki, Pinochet i Franco su bili ljudi… valjda tako dođemo do “čovjekoljublja”. Ili se ipak aludira na to da su mali dječaci također ljudi? 😈

Oglasi

Written by Charon l'Cypher

2. 5. 2007. u 22:29

Postano u Politika

3 komentara

Subscribe to comments with RSS.

  1. Očigledno Bush&co nisu jedini koji profitiraju na islamskim ekstremistima.

    Lucifer

    24. 5. 2007. at 15:31

  2. […] je da sveti rat protiv ljevičara (crkvenim riječnikom: terorista) svetiji od tajnosti ispovijedi, koja je inače prepreka progonu najgorih ubojica, silovatelja i […]

  3. […] Digla se frka (i treba tako), ali nekako mi se “svi osim nas idu u Pakao” ne čini tako originalno. Čudno, promakli su mi povici optužbe na čiču Benija iz države Vatikan koji je ljevičare izjednačio s teroristima, a ateiste Sotonistima. […]


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: