Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Muslimanska pedagogija, didaktika i metodika

with one comment

Musliman tjerao djecu da se bičuju do krvi

Britanski musliman Syed Mustafa Zaidi je u Manchesteru osuđen za okrutnost prema djeci zbog prisiljavanja dvojice dječaka da se bičuju tijekom muslimanskog vjerskog obreda.

Syed Mustafa Zaidi (44) iz Ecclesa prisilio je dječake na bičevanje lancima na čijim su krajevima bile zaobljene oštrice na godišnjoj muslimanskoj svečanosti Shia u siječnju u Manchesteru. Dječake u dobi od 13 i 15 godina u bolnicu je odvela njihova majka, a na leđima su imali duboke rane i brojne porezotine.
Zaidi je i na sebi koristio bič Zangeer Zani, prije nego što su ga zaustavili drugi pripadnici muslimanske zajednice. Potom je zahtijevao od dječaka da se bičuju, a sve su na kraju prekinuli pripadnici zajednice. Spomenuti britanski musliman je prva osoba u Engleskoj i Walesu koja je proglašena krivom za okrutnost prema djeci tijekom vjerskog obreda u kojem se pojavljuje bičevanje. Izvor:

Net.hr

BBC

Oglasi

Written by Teomondo Scrofalo

28. 8. 2008. u 5:22

Postano u Djeca, Obitelj

Jedan odgovor

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Paween nije jedina žena na udaru muslimanskih fundamentalista. Na ovim stranicama smo već pisali o žrtvama islamskog ekstremizma, počevši od ubijanja plesačica, zatim maloljetnih djevojčica zbog nepostojećih trudnoća; razglabavši pritom o vjerskim argumentacijama koje opravdavaju pedofiliju, pa sve do ubijanja maloljetnika zbog rastave braka i bičevanja djece u ime Alaha. […]


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: