Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

God blessava America!

4 komentara

John McCain i Sarah Palin

republikanski senator John McCain i guvernerka Sarah Palin

Na službenim webstranicama Richarda Dawkinsa možete naći zanimljivi spot američke guvernerke Sarah Palin, te još zanimljiviji komentar Sama Harrisa na njezine vjersko-krvoločne-ekonomsko-profitabilne nebuloze. Dotična gospođa nije samo ženska verzija Alana B’starda, već je i desna ruka senatora Johna McCaina, republikanskog kandidata na sljedećim predsjedničkim izborima. Drugim riječima, u slučaju da McCain pobijedi, gđa. Palin postaje njegova vice-president. Puni profil ove konzerve možete pročitati ovdje. Mrs. Palin je, kao i mnogi republikanci, poznata po svojim turbokonzervativnim stavovima, što znači da podržava smrtnu kaznu, rat u Iraku, pronatalitetnu, odnosno anti-abortion politiku, te masovno korištenje oružja (članica je udruge NRA – National Rifle Association-pogledajte dokumentarni film Bowling for Columbine od Micheala Moorea radi jasnije vizije aktivnosti te udruge). Nikada mi nisu bili jasni ti američki republikanci. S jedne strane vode mnogobrojne bitke protiv abortusa, dok s druge podržavaju smrtnu kaznu. Dakle, spašavaju fetuse, ali u međuvremenu šalju na električnu stolicu ili u Irak odrasle embrije. Kako god bilo, u gore navedenom spotu, senatorica poziva vjernike da mole za američke trupe u Iraku, s obzirom da je njihova okupatorska intervencija “Božja volja”. Nadalje, gđa. B’stard, pardon Palin, poziva vjernike da mole za plinovod u Aljasci čija se vrijednost procjenjuje na 30 milijardi američkih dolara, jer je i to “Božja odluka”. Za kraj, malo gossipa: maloljetna (i naravno, neudata) kći guvernerke je u drugom stanju. Još jedan dokaz da političari koji toliko vole rantati o nekakvim moralnim kodeksima za cijelu naciju na kraju nisu u stanju primjeniti ta ista načela unutar vlastite obitelji. I ako im se desi kojekakva blamaža, dovoljno je reći da je tako Bog odlučio, pa mirna Bosna i laka Hercegovina.

Izvor: UAAR

Oglasi

Written by Teomondo Scrofalo

3. 9. 2008. u 21:06

Postano u Politika

4 komentara

Subscribe to comments with RSS.

 1. Više me ništa ne može iznenaditi što se američkih klaunova tiče. Oni žive i sretni su u svojem malom zoološkom vrtu kojeg zovu USA. Jer pazi, oni imaju san! Američki san koji slijepo slijede, jednako kao da se nekom pokriju oči, da mu se batina, i pošalje na košnicu punu pčela, uvjeravajući ga kako je to Piniata… Mene recimo fascinira način na koji stvaraju takove organizacije, i nadjenu imena koja u potpunosti reflektira aktivnosti quazi organizacije … Pazi molim te: „Kršćanska desnica“ (?!)… Ajde sad reci tko je ovdje lud a tko normalan…Kršćanska Desnica!!! A da ne spomenem NRA, kojeg si naveo, čiji predsjednik je Charlton Heston … Čitava paleta idiota i kretena koji imaju nezamislivu moć nad masom koja to lakomo guta.. Masom kojoj je to boca s kisikom bez koje ne mogu pregurati dan.. Pronalazeći u svima njima idole i opravdanja za sve zlo naneseno od strane njihovih državljana… Masa koja je uvjerena kako je sve ovo što se dešava, zapravo, jedan veliki predviđeni događaj koji je zapisan u Bibliji… Oni se smatraju onim narodom koji će nas izbaviti iz tiranije, koju će nam istok servirati (?!?!?!?!?)…. Masa koja sebe naziva patriotima!!
  Opijeni takvom suludom teorijom, ne može ništa nastati drugo, no što su takvi ljudi kao u tekstu spomenuta „gospođa“, i njoj slični.
  Svima je loše, nikom ništa nije dobro, svi stvaraju govna, i jedu ista, svi su do grla u tim govnima, gdje im preostaju samo dvije opcije: pjevati do grla u govnima ili jesti ih… Većina pjeva, nalazeći udobnost u tim govnima… Jer ipak, tu je boca s kisikom… Bocu koju tegle sa sobom u tim njihovim bijednim životima puneći ju svakim sranjem koji gutaju, svojim uvjerenjima, uvjerenjima koja ni nisu njihova, već nametnuta… Boca, koja im zamjenjuj orgazam, kojeg su u društvenom životu lišeni….. Orgazam kojeg doživljavaju kada transparentima dolaze po sprovodima homoseksualnih osoba. Viču iz sveg glasa kako je i treba crknut, kako je SIDA, rak za pedere koji je zapravo „lijek“, jer ih time ima što manje… Masa koja se poziva na drugi amandman, a ne zna definirati što amandman u opće jest….
  Razmjeri takove „opijenosti“ i uvjerenosti je monstruozna… A to je ono čega bi se trebali plašit…Premda sam se već pomirio sa činjenicom kako će nas oni i dovesti do te jebene apokalipse koju propovijedaju… Iskreno, ja ljudskom narodu i njezinoj predivnoj civilizaciji, dajem još 4 godine, nakon toga…. Kaos, potpuni pad sistema, jebeni sudnji dan…
  Malo samo otišao OT…No uglavnom to je to… Ne mogu ne reagirati na informacije koje pročitam, konkretno ovdje u tvojem tekstu, tekstovima, jer na tu gamad, crkvena ustrojenja i njezin kler, politički moćnici, sa potpuno krivom percepcijom realnosti u opće, sa nevjerojatno smanjeno perceptivnom intuicijom, Prodane kurve koje žive minutu po minutu, i nama slaže popločeni put žutim ciglama, kojeg moramo pratiti, i ni slučajno ne sići sa tog puta…. Da naravno…. Sići ću ja sa tog popločenog puta, i fino zaspati u polju maka… Tko zna, možda sretnem Dorothy……… turksih

  unquietbrutality

  4. 9. 2008. at 3:40

 2. Charlton Heston više ne vodi NRA. Na stranu što je umro prije točno 5 mjeseci, vodio je NRA do 2003, a nakon toga ih se još troje izmijenilo na toj poziciji.

  Charon l'Cypher

  5. 9. 2008. at 15:58

 3. Heston ili ne, brijem da bi fascist McCain mogao pobijediti na sljedećim izborima.

  Teomondo Scrofalo

  5. 9. 2008. at 23:56

 4. E vidiš to nisam znao da je otegnuo papke….. I Tko je sada predsjednik tog košmara?

  unquietbrutality

  6. 9. 2008. at 21:26


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: