Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Heavenly shag

leave a comment »

Muke za kršćanke koje su živjele u uvjerenju da je seks grešan su zauvijek gotove. Traume koje su doživjele zbog neznanja, tabua ili usađenih “moralnih vrijednosti” će napokon naći iskupljenje. Svaki orgazam (ako uopće znaju što je to) napokon ima opravdanje i blagoslovljen je.

Naravno, uz jedan jedini uvjet (znamo da monoteisti vole postavljati uvjete): seks mora biti konzumiran unutar braka. Ako ste katolkinja koja smatra da je seks nešto više od pukog štancanja malih katolika i ako želite mračne dužnosti pretvoriti u užitak, možete pronaći mnogo korisnih savjeta na Christian Nymphos – novi portal koji će obogatiti vaš seksualni život u skladu sa Božjim zakonima.

Naravno, budući da je svaka prilika dobra da se gura kršćanski moral, na siteu se jasno može pročitati da je seks izvan braka zabranjen, na masturbaciju se gleda s neodobravanjem, a erotika je dozvoljena samo ako su partneri u braku.

Uz nelogične nebuloze o tome da Krist blagoslivlja spolnost koja proizlazi iz “Pjesme nad pjesmama” kralja Salomona iako je nastala prije njegovod navodnog rođenja, site daje korisne savjete o različitim pozama i igricama za poboljšanje užitka obaju partnera.

Izgleda da religija mora postati sastavni dio samog koitusa. Do sada
se bavila onime što dolazi prije i poslije snošaja, no sada izgleda da
se ide i u meritum stvari. Tko zna, možda će koji prelat sastaviti Kamasutru za kršćane, odnosno Misionarski položaj na 1001 način.

IZVOR

Oglasi

Written by isisrosenkreuz

6. 11. 2008. u 13:56

Postano u Obitelj

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: