Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Satan Claus, pardon – Šejtan Klajo

with one comment

Izgleda da Muhamedu i njegovim slijedbenicima nisu mrski samo homoseksualci, već da imaju nerješenih računa i s Djedom Mrazom.

Mnogi web portali prenose vijest da je ravnateljica sarajevskih vrtića Arzija Mahmutović ne samo opteretila učenike islamskim vjeronaukom, već ih je i olakšala za tu zimsku radost dobivanja darova.

Vjerojatno bi se njome ponosio Alija Izetbegović koji je već 1995. poručio narodu BiH da “Djed Mraz nije dio njihove (islamske) kulture, te da se djeca moraju sačuvati od kristijanizacije” (inače bi se slagala, ali ovdje se radi od neprihvaćanja jedne tiranije samo da bi se mogla prihvatiti druga).

Muftija Ševko ef. Omerbašić potvrđuje navedeni stav objašnjavajući da u”muslimani nemaju legendu o Djedu Mrazu” te da je “stvar roditelja, a ne vrtića, kako će darivati svoju djecu.”

Prisjeća se naš Ševko groznog bivšeg režima, gdje su ljudi trpili teror ateizma, a djecu se maltretiralo darovima: “U komunizmu su muslimani primali darove. Šutjeli su, uplašili se i uzimali darove. I to nije bio problem, ali u demokraciji ima problema.” (hmmm…izgleda da je demokracija riječ koja se često koristi da bi se kamufliralo jednoumlje vladajuće religijske struje)

Grinch-ravnateljica se, međutim brani objašnjenjem da “nije bilo rasprave, a još manje riječi o zabrani Djeda Mraza.” Tvrdi da je ovakva hajka dio mobbinga kojem je izložena zbog uvođenja (islamskog) vjeronauka u sarajevske vrtiće.

Bilo kako bilo, sa ili bez Djeda Mraza, najljepši i najkorisniji poklon za tu dječicu bi bilo da ih se oslobodi obaveze slušanja vjeronauka.

IZVOR

Oglasi

Written by isisrosenkreuz

4. 12. 2008. u 9:25

Postano u Djeca, Običaji, Zabava

Jedan odgovor

Subscribe to comments with RSS.

  1. Lovely news. Nego, misle li naši susjedi ukinuti i tradiciju božićne jelke? :mrgreen:

    Teomondo Scrofalo

    4. 12. 2008. at 11:27


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: