Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Dobri duh Božića…

leave a comment »

Uvijek ljubazan i spreman na dijalog, Benedikt XVI (za prijatelje Ratzi) nas ni ove godine nije poštedio vrhunskim znanstvenim otkrićem povodom Božićne poruke svojim vjernim ovčicama uz dodatni bonus (faith + 1) u slučaju da njegov istraživački pothvat bude neshvaćen.

Ukoliko ste srčani bolesnici, upozoravamo vas da je sadržaj najnovijeg Ratzingerovog istraživanja uistinu uznemiravajući, te vas molimo da obratite pažnju i ne skrećete pogled s teksta koji slijedi.

Benedikt XVI je zaključio(nakon očiglednog razgovora s njegovim veličanstvom šjor Bogom ) da je Svevišnji stvorio muško i žensko (zamislite!!!), te da je zadatak Crkve da očuva “red stvaranja” pozvavši se također na “ekologiju čovjeka” kao borbu protiv samouništenja cjelokupnog čovječanstva.

Što o ovoj posljednoj izjavi misli Greenpeace, saznat ćemo uskoro…ne bismo htjeli da se nakon silnih šeika, mujezina i cjelokupne bliskoistočne raje uslijed Ratzingerovih regensburških gafova u vezi islama, sad i Greenpeace odluči na ubojitu reakciju, poput recimo slanja jata albatrosa izmučenih začepljenjem nad dobro nam znanom “Svetom Stolicom”.

ratzinger_grinch

U poruci nadalje stoji kako se Vatikan protivi diskriminaciji homoseksualaca. Izgleda da je dobar dio javnosti – očito progutan mrakom ateizma –  sanjao nedavno protivljenje SS (Svete Stolice) dekriminalizaciji homoseksualizma pri UN.

Papa Benedikt XVI svoju je poruku završio iznimno snažno, rekavši da ne želi biti medijska zvijezda, te da se “Dani mladih” ne smiju pretvoriti u rock festivale. Nakon ove papine izjave, sve su velike  zvijezde open-air festivala, počevši od Jimija Hendrixa pa sve do Dannija Filtha , odahnule…magazini poput Kerranga, Metal Hammera i Rock Harda već su bili na putu da uvrste idući Bennyev nastup na Wackenovu top listu, a organizatori idućeg Woodstocka će izgleda ostati praznih ruku zbog Ratzingerovog otkazivanja.

Izvor: http://www.rainews24.it/Notizia.asp?NewsId=89822

Oglasi

Written by S I N I S T E R

22. 12. 2008. at 23:43

Postano u Uncategorized

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: