Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Molitva za smrt predsjednika

leave a comment »

Steven Anderson: smrt i pakao za Obamu

Pastor Steven Anderson: "Obama zaslužuje smrt i pakao"

Ako ste kojim slučajem pomislili da su neki hrvatski katolički novinari neuravnotežene osobe i veleizdajnici racionalnosti i zdravog razuma, novi primjer iz SAD-a pokazuje kako predsjednik države može postati gorom metom od one koju je nedavno koncipirao kaptolski isfrustrirani novinarčić čija je svaka kolumna ukrašena neizbježnim suodnosima između religijske komponente i fanatičke ideje o vodstvu nacije.

Steven Anderson, pastor baptističke Crkve Faithful Word u mjestu Tempe (Arizona, USA), u svojoj je propovijedi eksplicitnog naslova Why I Hate Barack Obama predstavio biblijska uporišta koja tobože potvrđuju teoriju prema kojoj svemogući Bog mrzi trenutnog američkog predsjednika. Pazite, nisam napisao ne voli, već mrzi. Damn, nisam znao da taj stvoritelj pun ljubavi i razumijevanja može mrziti svoja bića.

No, Anderson ne samo da otvoreno govori u ime Boga, već se iskreno nada da će sadašnji predsjednik uskoro umrijeti. Osim što je za njega rekao da je “socijalistički vrag, ubojica i pobornik čedomorstva”, pastor je izrazio želju da Obama ode u pakao. Talijanska udruga UAAR i američka stranica TPM izvještavaju o Andersonovim riječima punim božje ljubavi i opće tolerancije:

… you’re going to tell me that I’m supposed to pray for the socialist devil, murderer, infanticide, who wants to see young children and he wants to see babies killed through abortion and partial-birth abortion and all these different things — you’re gonna tell me I’m supposed to pray for God to give him a good lunch tomorrow while he’s in Phoenix, Arizona?
Nope. I’m not gonna pray for his good. I’m going to pray that he dies and goes to hell.

Potaknut njegovim toplim, odnosno vrućim riječima, stanoviti Chris Broughton je nakon Andersonove propovijedi otišao na Obamin meeting naoružan poluatomatskom puškom AR15, uz obrazloženje da Drugi amandman jamči  nesmetano nošenje oružja. Izgleda da se neki ameri ne mogu pomiriti s činjenicom da za predsjednika nemaju više čovjeka koji je bio veliki protivnik abortusa, a koji se paradoksalno zalagao za smrtnu kaznu, rat u Iraku i miran suživot između ljudi i riba.

CNN izvještava o tome da su američke tajne službe pokrenule istragu protiv spomenutog pastora, koji je još jedanput  zaželio smrt sadašnjeg predsjednika:

“To be honest with you, I have prayed for Obama to die. I’m not the only one, I’m just the only one with the spine to say it.”

Cijelu propovijed pastora Andersona možete pogledati na ovoj lokaciji.

Oglasi

Written by Teomondo Scrofalo

29. 8. 2009. u 18:41

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: