Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Fatva protiv umjetnog himena

9 komentara

Jedna kineska kompanija lansirala je na tržište umjetni himen koji nakon probijanja ispušta tekućinu nalik krvi. Iako sexy-hijab-womannije riječ o nekom novitetu, s obzirom da se o tome pričalo prije nekoliko godina, ova se stvarčica bitno razlikuje od do sad korištene tehnike. Naime, za implantaciju nove djevičanske opne bio je potreban skupocjeni kirurški zahvat, dok ovaj kineski proizvod košta samo 15$. Istina, potencijalne come-back djevice moraju svejedno u bolnicu na zahvat, no cijena je drastično pala.

U Egiptu, međutim, tu inovaciju nisu dočekali s prevelikim ushićenjem. BBC izvještava o protivljenju vjerskih i političkih autoriteta u svezi uvoza tog proizvoda u zemlju faraona. Egipatski alim Abdul Mouti Bayoumi izrazio je svoje negodovanje i predložio ni više ni manje nego smrtnu kaznu za sve one koji se usude baviti uvozom spornog djevičnjaka. Razlog – umjetni himen mogao bi uzrokovati širenje seksualnih poroka i zavaravanje muževa u prvoj bračnoj noći.

Čudni su ti muslimanski ekstremisti: kamenovanje žena je OK, a jednako tako sakaćenje njihovih spolnih organa, silovanje i udavanje maloljetnica, ubijanja u ime obiteljske časti. Ma sve to može proći, ali fake himen ne smije.

Or rather: nitko i ništa ne smije proći kroz umjetni himen.

Oglasi

Written by Teomondo Scrofalo

11. 10. 2009. at 11:14

Postano u Ženska prava

9 komentara

Subscribe to comments with RSS.

 1. Svijet je oko nas bizaran, pogotovo ako se radi o ljudskim pravima. Bizarna mi je i umjetna vagina, a na sex-i tržištu se sve i svašta može kupiti, jer je to najrazvijenija i dobro plaćena industrija.

  Što se tiče običaja u arapskim zemljama, ne bih u tu diskusiju ulazila, uzaludan bi bio trud, jer postoji velika razlika u našim razmišljanjima, mada i na ovim prostorima vlada još uvijek licemjerni ” patrijahat”, kojeg svi na neki način kao mušku tradiciju i dalje u svojim umovima odravamo. Zašto bi samo žena morala biti nevina i još to i dokazivati?! Kome i čemu, uopće ti glupi običaji, ali su još u našim genima i nismo ih se uspjeli rješiti, ma koliko se pravili da smo napredniji od ostatka svijeta..:) Da, nikoga ne kamenujemo, ali ih ” jezikom” peremo nadaleko, pa ga na isto dođe, osim što nema vidljivih ožiljaka, a one u umovima, daleko više ostave svoje trajne posljedice..:)

  sanja45

  11. 10. 2009. at 12:49

  • Lijepo molim, ne generalizirati. Nismo “svi” takvi. Većina društva je, ali “svi” sigurno nismo.

   I postoji razlika između bizarluka umjetne vagine (mada se gore priča o umjetnom himenu, što nije isto) i pozivanja na smrt nekoga jednostavno zato jer se s njim ne slažeš i/ili si sexualno nesiguran (ne ovo obraćanje “tebi” shvatiti osobno; to je samo takav izričaj u hrvatskom jeziku).

   Charon l'Cypher

   11. 10. 2009. at 14:53

 2. Svijet je oko nas bizaran, pogotovo ako se radi o ljudskim pravima.

  Mislim da bizarnost baš i nije najprikladnija riječ. Kad su u pitanju ljudska prava, rekao bih da društva u pojedinim dijelovima svijeta prelaze granicu bizarnosti kako bi primjenjivala nehumanost, brutalnost i primitivizam.

  Da, nikoga ne kamenujemo, ali ih ” jezikom” peremo nadaleko, pa ga na isto dođe, osim što nema vidljivih ožiljaka, a one u umovima, daleko više ostave svoje trajne posljedice..:)

  Ne znam koje su tvoje preferencije, ali ja bih radije da me peru izdaleka nego da me netko kamenuje ili da mi osakati genitalije. 😉

  Teomondo Scrofalo

  11. 10. 2009. at 17:04

 3. O.k..Slažem se oko kamenovanja, ne bih ni željela da me netko kamenuje ili da mi se odreže reproduktivni organ..:) Tu si u pravu..:)

  sanja45

  11. 10. 2009. at 17:32

 4. Ispravak, mislila sam na “umjetni himen”, koji po meni bizaran i kao igračka..:)

  sanja45

  11. 10. 2009. at 17:35

 5. “ili si sexualno nesiguran (ne ovo obraćanje “tebi” shvatiti osobno; to je samo takav izričaj u hrvatskom jeziku)….

  Oooo, itekako sam sex-i sigurna, bez obzira na izričaj u hrvatskom jeziku…;)..:D

  sanja45

  11. 10. 2009. at 21:56

  • Tako treba! 😀

   (sad cemo ispasti đavolopoklonici koji organiziraju orgije 😆 ;))

   Charon l'Cypher

   11. 10. 2009. at 22:25

   • A šta nismo već ispali takvi? 😉

    Teomondo Scrofalo

    12. 10. 2009. at 10:12

 6. Mislim da nismo ispali takvi..:))Ispravak:- Za sebe mislim da nisam ispala takva..;)..:)) Tko se osjeća ” orgijašem” ili ” đavolpoklonikom” neka mu bude tako..:D

  sanja45

  12. 10. 2009. at 16:30


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: