Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Alah voli viseće sise

7 komentara

submissionBrutalnosti koje muslimanski ekstremisti vrše nad pripadnicama ženskog spola postale su toliko učestale da ih je teško pratiti. Mogao bih započeti ovaj post klasičnim nabrajanjem linkova koji govore o nehumanim i primitivnim tretmanima zbog stvari kao što su nošenje hlača, konzumiranje piva, plesanje, korištenje erotskih pomagala i tako redom. Umjesto šturog uvrštavanja linkova, dovoljno je da kliknete na kategoriju “Ženska prava” kako biste otkrili da se najbrutalnije vijesti u svezi nasilja nad ženama odnose upravo na te ekstremističke idiote. Sakaćenja, bičevanja, kamenovanja, smrtne kazne su klasični leitmotivi koji krase aktivnosti Muhamedovih sljedbenika. Reći da je položaj žena u nekim muslimanskim zemljama jednak položaju životinja ekvivalentno je eufemizmu.

Najnoviji primjer religijski motiviranog nasilja dolazi iz Somalije, gdje islamistička skupina Al Shabaab bičuje žene zbog nošenja grudnjaka, izvještava net.hr. Grudnjaci zavaravaju, isto kao i umjetni himen. Sasvim dovoljan razlog da se krene u val nasilja i opresije, ne? No, kako testirati koje su žene nosile grudnjak, a koje nisu?

Žene su nakon toga “pregledavali” ne bi ustanovili je li čvrstina postignuta “prirodno” ili je posljedica nošenja grudnjaka, a onima koje su “ulovili” s grudnjakom, naredili bi da ga skinu i tresu grudima.

(…)

“Sada kažu da grudi moraju stajati čvrsto prirodno, bez grudnjaka, ili jednostavno moraju visjeti”, rekla je [stanovnica Mogadishua, čiju su kćer izbičevali].

Trebalo bi testirati te likove i provjeriti ako su strogo reducirane dimenzije njihovih mozgova prouzročene prirodnim putem, ili je to rezultat pretjeranog čitanja Kurana.

Slijedi još jedan primjer njihove napredne i emancipirane vizije somalijskog društva u 21. stoljeću:

Osim toga, zabranili su filmove, glazbene zvukove za mobitele, ples na vjenčanjima i igranje ili gledanje nogometa.

Alah je svemoćan, ali uistinu svemoćan, samo jebiga- ima poteškoća sa grudnjacima, hlačama, karikaturama, Davidom Beckhamom, umjetnim djevičnjacima, filmovima, glazbom, plesovima, zabavom, nogometom, pivom, jogom, Danskom, Nizozemskom, kipovima Buddhe i mobitelima. Ali inače je zaista svemoćan. Može čak izgovoriti abecedu podrigivajući.

Nadalje, Alah nije jako efikasan niti kada je riječ o šišanju i brijanju:

Svaki muškarac uhvaćen bez brade bude javno bičevan.
“Mene su pretukli i odrezali mi kosu nasred ulice”, kaže Hussein. “Odrezali su mi i hlače iznad koljena i optužili me da sam obrijao bradu. Ali ja imam samo 18 godina”.

U međuvremenu, neki fanatici rade na tome da se u Europi uvede šerijatski zakon. Tony Blair je nedavno pozdravio sve pripadnike monoteističkih religija pozivajući ih na zajedničku suradnju te je odmah nakon toga utrpao u isti koš ateiste i vjerske ekstremiste.

Tko će mu objasniti da ateisti ne bičuju svoje partnerice u ime kojekakvih ideala i svjetonazora?

Oglasi

Written by Teomondo Scrofalo

18. 10. 2009. u 14:37

7 komentara

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dakle, neki veliki pravednik ide ženi gledati sise pod izgovorom svete provjere? Genijalno! Kao silovanja u doba progona vještica!

  Nego, da se vratim na velikog pravednika koji pregledava ženama sise… Ako mu se prilikom pregleda rečenih sisa ne digne, hoće li ga kamenovati zbog pederluka? 😈 A ako mu se digne, može ga se kamenovati zbog pohote! 😀

  Charon l'Cypher

  18. 10. 2009. at 15:44

 2. U slučaju da mu se digne, može uvijek reći da je erekcija samo generalna proba za nadgrobni svijet gdje ga čekaju Alahove djevice.

  Teomondo Scrofalo

  18. 10. 2009. at 19:15

 3. Ja brijem da ti likovi imaju tak male pimpeke da i da im se digne se ne bi vidjeli:)

  tomsescu

  19. 10. 2009. at 9:43

  • Ne bi bilo lose uvesti i u nas da se zene recimo starije od 18 moraju kupati gole na plazama kako bi u cilju odrzavanja potomstva dobar katolik odabrao zenku sa najboljim rasplodnim mogucnostima (citaj: “sirim bokovima”) tj pogodnu sexualnu partnericu za osnivanje obitelji. Odjednom mi se svidaju mogucnosti koje nudi vjera:)

   nomad67

   25. 10. 2009. at 10:01

 4. […] sam pisao o inicijativi somalijskih muslimanskih ekstemista al-Shabaab (prij. mladost) koji sistematski bičuju žene zbog nošenja grudnjaka. Ti su isti fanatici nedavno priredili jedan nadasve nov oblik kviza u kojem su glavne nagrade bile […]

 5. […] Možda slike u državnim uredima nisu direktno vezane uz uspostavu religijskih sudova (poput onih koji bi se u Somaliji rado pozabavili Vašim sisama ili sisama Vaše partnerice), no čemu riskirati? Ima Crkva dovoljno prostora za svoje […]

 6. Hoće li svi doći pred dan uskrsnuća Bog će nas suditi, a dokazat će Vam da je islam religija pravo i ono što radite nije u redu … Islam drži na žene nego na zamisliti .. Žene u islamu je majka, supruga, sestra i kći su podizanje ljudi od kreposti i morala i poštovanja .. Nadam se da Taqrau dobro o islamu prije njegova Taatardo
  Na kraju želio bih se reći da su tamo imate ekstremisti i umjereni, također smo dobro, ali sada predstavlja samo sebe i ne predstavljaju islam
  Hvala
  Nema boga osim Allaha, Muhammed je Božiji

  galal

  6. 9. 2010. at 23:57


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

%d bloggers like this: