Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Svećenici kao žrtve homića i spolne emancipacije

9 komentara

Državni tajnik Svete (?) Stolice Tarcisio Bertone komentirao je najnovije slučajeve pedofilije i bez ikakvih dilema otkrio u kom grmu leži napaljeni katolički zec:

Mnogi su psiholozi i psihijatri znanstveno dokazali da ne postoji nikakva veza između celibata i pedofilije. Međutim, istraživanja su pokazala kako postoji suodnos između homoseksualnosti i pedofilije.

Zanimljivo je vidjeti kako se biskupi odjedanput pozivaju na znanstvene izvore, koji u ovom slučaju nisu ni najmanje precizirani. Bilo bi lijepo da Bertone navede imena i prezimena tim “mnogih” psihologa, psihijatara i znanstvenika koji su došli do te konstatacije. By the way, čisto me zanima ako Bertone vjeruje i onim znanstvenicima koji argumentirano tvrde da je Torinsko platno lažnjak iz 13. ili 14. stoljeća.

Valjanje neargumentiranih nebuloza zna biti neugodan i usamljen posao, pa je valjda zbog toga uletio i Papin glasnogovornik i Ravnatelj vatikanskog tiskovnog ureda Federico Lombardi. On pak smatra da je uzrok pedofilije u popovskim redovima jedan drugi te je za vatikanski radio izjavio:

Netko je uočio kako se broj slučajeva pedofilije znatno povećao u jeku tzv. “seksualne revolucije” iz prošlih desteljeća, a u tom kontekstu treba također uzeti u obzir sekularizaciju društva kao opći fenomen.

Stoga, iz Vatikana nam stiže duboka i nadasve argumentirana poanta kako su za pedofiliju u crkvenim redovima krivi isključivo pederi i spolna emancipacija.

Teorija drži vodu, zar ne?

Izvor:

UAAR- Bertone:  “pedofilia legata a omosessualità”

UAAR- La Santa Sede: abusi conseguenza della liberazione sessuale

Written by Teomondo Scrofalo

13. 4. 2010. u 22:12

9 komentara

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pa imaju i pravo donekle, naime ja smatram da je za OTKRIVANJE seksualnih nastranosti svećenika definitivno kriva seksualna revolucija. Prije revolucije žrtvama je bilo puno teže izraziti i shvatiti što im se zapravo dogodilo. Silovanje od strane moćnijeg i jačeg, pogotovo kad je riječ o pedofilskom silovanju ili silovanju od strane osobe istog spola prije seksualne revolucije bilo je u biti neiskazivo i žrtvama (ili roditeljima) neshvatljivo u primarnom značenju te riječi – nisu mogli ni u kasnijoj dobi shvatiti i izraziti što im se zapravo dogodilo. A kako znamo, ono o čemu se ne govori – zapravo ne postoji. Tako da je na jedan nastran način ipak seksualna revolucija kriva za vidljivo i kazivo postojanje seksualnog zlostavljanja od strane svećenika.

  Ja

  13. 4. 2010. at 23:14

 2. Po onome što pišeš seksualna revolucija je dala ime toj vrsti nasilja i glas žrtvama, ali nikako ne možemo reći da je to nasilje njena posljedica.

  isisrosenkreuz

  14. 4. 2010. at 8:30

  • Pa to i piše: “otkrivanje” i “vidljivo i kazivo [postojanje seksualnog zlostavljanja od strane svećenika]”. 🙂

   Charon l'Cypher

   14. 4. 2010. at 12:00

 3. Homoseksualnost – dežurni krivac… Evo još jedan primjer kako pomiješati kruške i jabuke – legendarni don Kaćunko povodom čuvenog turističkog spota izjavljuje:

  “Očito je da homo lobi nameće ‘kult tura’, to je sve njihovo maslo. Stražnjica postaje važnija od mozga”, komentira don Anđelko, napominjući kako je ‘kult tura’ stigao iz inozemstva, ali su ga Hrvati odmah prihvatili jer “ne daj Bože da zaostaju za svijetom u šporkici”.
  http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/04/13/0085006.html

  Dakle, lijepu žensku stražnjicu dovesti u kontekst muške homoseksualnosti i sve to upakovati u veliku svjetsku zavjeru …?!?!?!?!
  Zaista lijep primjer kako dugogodišnje ispiranje mozga djeluje na čovjeka … to su rekli mnogi psiholozi i psihijatri 😉

  Ajgor

  14. 4. 2010. at 9:37

 4. astounded

  14. 4. 2010. at 11:55

 5. isisrosenkreuz,
  drago mi je što je moj post ispravno shvaćen, na većini drugih foruma ne bih riskirala ovako formulirati stvar:)

  Ja

  14. 4. 2010. at 13:27

 6. @ ja – ovdje možeš uvijek napisati ono što misliš 😉

  Ovaj Kaćunko je totalno bolestan. Da su u pitanju bile sise bila bi riječ o lezbijskom lobbyju? :mrgreen:

  Nego…stražnjica iz profila je “šporkica”, a promoviranje knjige Nives Celzijus koja svoju stražnjicu obilato razmahuje u medijima je ok. Licemjer.

  isisrosenkreuz

  14. 4. 2010. at 13:53

 7. Sjećam se da je svojevremeno Kaćunko svoje javno pojavljivanje uz Nives Celzijus i istovremeno zgražanje nad Severinom tumačio time da se Severina deklarirala kao katolkinja pa se od nje očekuje i poštivanje pravila koja ta vjera nalaže, dok se Nives nikad nije izjasnila kao katolkinja (pa se valjda od nje ni ne očekuje da se ponaša u skladu s katoličkim čudoređem?!). E kad bi to stvarno bilo tako da crkvenjaci poštivanje svoje “univerzalne etike” zahtijevaju samo od vlastitih sljedbenika, problema bi bilo puno puno manje.

  Ja

  14. 4. 2010. at 14:28

 8. Hahahahahaha nemogu vjerovati, stvarno moras biti mozak pa ono izjaviti. Zna se što je pedofilija a što je homoseksualnost. Jedno je to kad dva tipa odluče biti zajedno jer izmedju njih postoji ono što se zove ljubav, drugo je to prisiljivati djecu da budu mali sex slaves napaćenim (bolesnim) svećenicima. Nije baš da je dijete izabralo biti s starkeljom 😦

  mugenTaichou

  16. 4. 2010. at 13:28


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: