Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Radio Vatikan i kolateralne žrtve evangelizacije

4 komentara

Cesano, mjesto pokraj Rima u čijoj se neposrednoj blizini nalaze postrojenja vatikanskog radija, poprište je ovih dana novog/starog skandala vezanog uz Svetu Stolicu.

Naime, nedavno je istraživanje pokazalo moguću povezanost elektrosmoga iz spomenutih postrojenja u Santa Maria di Galeria i nevjerojatno visoke stope oboljenja od leukemije, nemilosrdne bolesti koja je odnijela već 19 života u relativno kratkom vremenskom periodu. Vijest koja još više zastrašuje jest da se radi uglavnom o djeci.  Poduzete mjere nisu donijele nikakve rezultate od 1996.  do danas, kada su se stanovnici Cesana, ogorčeni i razočarani, konačno odlučili obračunati s odgovornima za smrt njihove djece.

Treba također naglasiti dvije činjenice:

– mjerenja napravljena prije deset godina pokazala su određene anomalije u količini emitiranih elektromagnetskih valova na tom području

– poznato je da se frekvencije vatikanskog radija nalaze u samom svjetskom vrhu što se tiče snage (izgleda da su veze sa Svemogućim prilično loše stoga je bilo potrebno ulagati u turbo-pogone. Vjerojatno je nekome zbog toga  skraćen životni vijek).

U pismu, upućenom Benediktu XVI., poziva ga se  na odgovornost i zahtjeva da se emitiranje iz radio postrojenja pod istragom bar privremeno obustavi sve dok znanost ne utvrdi izvjesnu sigurnost u negativne posljedice izloženosti djece elektromagnetskim valovima.

Vodstvo vatikanskog radija i formalno je pod istragom za onečišćenje i ubojstvo u vezi slučajeva dječje leukemije tijekom posljednjih petnaestak godina.

Nije potrebno naglašavati da će vjerojatno i ova vijest vrlo brzo ući i izaći iz talijanskog medijskog prostora, barem što se tiče mainstream kanala.

Na nama je da nastavimo borbu s vjetrenjačama, možda se nešto i pomakne. Živi bili pa vidjeli.

Oglasi

Written by S I N I S T E R

15. 7. 2010. u 10:56

Postano u Ljudska prava, Zdravlje

4 komentara

Subscribe to comments with RSS.

 1. Zašto uvijek djeca nastradaju kad Vatikan radi sr…? 😦

  Dobro nam došao natrag & please nastavi prenositi vijesti o ovome kad nabasaš na njih!

  Charon l'Cypher

  15. 7. 2010. at 23:58

 2. A što je žrtvovanje par nevinih za spas tolikih duša kojima će glas Božji doći preko tih radiovalova! Uostalom, religija im se i temelji na žrtvovanju djece u više ciljeve (Isak-Isus), kad bi “Svemogući” spašavao direktno i bez žrtava, ne bi dojam bio tako dramatski, ne bi bilo tako zanimljivo. A i čemu bi onda Vatikan služio?!

  Ja

  19. 7. 2010. at 3:35

  • To je fascinantno kod tih žrtvovanja… uvijek te neke moralne vertikale žrtvuju druge; nikad sebe.

   Charon l'Cypher

   19. 7. 2010. at 4:26

 3. A jeb ga, ipak je život dželata predragocjen, naime, tko će donositi nove žrtve ako dželati žrtvuju sami sebe?! Pa tako je sa svime što propovijedaju – rađanjem brojne djece, skromnim životom, poniznosti, poslušnosti… Sve je to za druge.

  Ja

  19. 7. 2010. at 15:14


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: