Irreverent Impiety

Repozitorij stvari o kojima ne žele da razmišljate.

Betoniranje pameti

6 komentara

Nakon što nam je papa Nazi dao dozvolu da kondome koristimo u iznimno iznimnim i ekstra iznimnom slučajevima, mladima nove naputke o lateks gumici daje don Damir Stojić.

“Ako mladić ostavi djevojku s kojom je imao seksualne odnose, ona zna da je bila iskorištena, ona to osjeća. Nevjerojatno je kako su žene nasjele na priču o kondomu. Njega je izmislio muškarac samo zato da može nesmetano uživati, a ženama su ga prodali pod krinkom njihove emancipacije! Da stvar bude smješnija, one su na to nasjele!”

Izgleda da su, po njemu, trudnoća i spolne bolesti dokaz ženske emancipacije, a ne briga za svoje zdravlje i odluka o vlastitoj spolnosti.

Don Stojić, na žalost, svaki dan kontaktira sa mnogim mladima i širi svoje primitivne stavove (sasvim u skladu sa crkvenim naukom). Naime, on obnaša dužnost studentskog kapelana u Cvjetnom naselju te se “duhovno” brine za studente.

“Nijedan muškarac nema moralni legitimitet da uđe u ženu ako je ne voli i s njom ne želi provesti život.”,

kaže don Stojić.

Odakle onda Vatikanu i njegovom čoporu mužjaka legitimitet da kopa po ženskom međunožju i sudi o tome?

“Kontracepcija pak uništava brakove jer žena zna da nešto nije u redu čim se betonira njezina plodnost. Nema tu žrtve, jer da je ima, muškarac bi proučio partneričin kalendarić s bojama, čime bi savršeno upoznao njezino tijelo, a osim toga, čežnja od desetak dana suzdržavanja još bi ih više zbližila.”

Pitam se kako svaki utorak šestotinjak mladih može slušati ovakve prosere i smatrati ih duhovnom hranom.

Don Stojić nastavlja okrivljujući sveopći društveni relativizam, te veli da “savjest treba uskladiti prema istini, a ona je iznad savjesti”. Pretpostavljam da je njemu ta istina vjera, božja ljubav i cijeli onaj skup priča za malu djecu. Vjera je, valjda, jedini izlaz iz jada, bijede i očaja. Jer loši su i priručnici samopomoći (da li se tu ubraja i “Kako postati dobar kršćanin?” i “Kako upoznati božju ljubav?” :mrgreen: ) jer bogohulno uvjeravaju bijedne smrtnike robove da su bogovi, a sva ta new-age naklapanja graniče krivovjernim neopaganizmom. Loša je i joga:

”Joga znači savez, a ja se pitam savez s kim?”,

veli don Stojić.

Savez sa sobom.

Da je imao jači savez sa sobom :wink:, valjda bi danas don Stojić imao zdravije predodžbe o spolnosti i spolnom životu 😉 :mrgreen:

IZVOR: net.hr

6 komentara

Subscribe to comments with RSS.

 1. “Njega je izmislio muškarac samo zato da može nesmetano uživati” – Ne, žene ne uživaju u seksu. Ni malo. To je samo za njih muške. Žene razmišljaju o tome kako bi si narađale djecu?
  između ostalog: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=149379921775630&set=a.147074925339463.25521.100265060020450

  Valeri

  29. 11. 2010. at 21:30

  • Žene… razmišljaju?!? 😯

   😛

   P.S. Ne znam baš koliko je kondom ičiji (a posebnu muški) užitak. Dodir kože je ipak ugodniji od stezanja gume…

   Charon l'Cypher

   29. 11. 2010. at 21:50

   • Ali oni ultra thin… jako malo žena ovdje pije pilulu. ima neka čudna fora sa tim “on će mene doživljavati kao seksualni objekt i takve stvari”
    mo ovo je zanimljivo: “Kontracepcija pak uništava brakove jer žena zna da nešto nije u redu čimse betonira njezina plodnost”- tu lik valjda misli na pilule, nejasno je, no ovo me posebno zbunjuje:
    “Nema tu žrtve, jer da je ima, muškarac bi proučio partneričin kalendarić s bojama,”

    Mislim da je cijela ta idiotarija prvenstveno vodi oko kondoma zato jer se oni najčešće i koriste kao zaštita i puno ljudi (ovdje) ga podrazumijeva kod zaštite.
    Isto kao što ne može tvrditi da ga je izmislio muškarac jer ni povjesničari se ne slažu točno oko toga. (Kako kaže wikipedia. Imaju čak i nacrtano kako ga se stavlja, što je baš simpatično 🙂
    ali za pilule je krivo više ljudi, i muškaraca i žena 🙂

    Valeri

    29. 11. 2010. at 23:06

 2. “Kontracepcija pak uništava brakove jer žena zna da nešto nije u redu čim se betonira njezina plodnost. Nema tu žrtve, jer da je ima, muškarac bi proučio partneričin kalendarić s bojama, čime bi savršeno upoznao njezino tijelo, a osim toga, čežnja od desetak dana suzdržavanja još bi ih više zbližila.”

  Izgleda da Stojić (čudno za katolika k tome svećenika!) voli žrtve. Veselje bez žrtve ne valja, pravi kršćanin mora ubaciti malo žrtvenog i u vlastiti seksualni život. Seks bez žrtve bi valjda bio nedovoljno zanimljiv?!

  Tom logikom, čim nema žrtve žena zna da nešto nije u redu, a Stojić intuitivno ZNA što SVAKA žena osjeća. Stvarno me zanima kako svećenici tako dobro poznaju SVE žene (valjda se podrazumijeva da su sve iste), a navodno izbjegavaju intimnije kontakte i ne primaju ih u svoj muški klub?! Valjda zato i ne zaređuju svećenice kad SVAKI svećenik ionako ZNA što SVAKA žena misli i osjeća: kako će roditi što više djece, žene ništa drugo ni ne misle. Stvarno sam fascinirana spoznajnom metodologijom i izvorima beskonačnog znanja Crkvenjaka o stvarima koje nikad nisu vidjeli i o kojima nisu pročitali ni dvije stranice stručne literature.

  Eto ja kao žena znam da Stojić nema pojma o ženama i ženskoj seksualnosti. Ali to je valjda zato što sam nasjela na mušku propagandu pa mislim da je sasvim u redu što su mi neke druge stvari zanimljivije od toga da konstantno prakticiram vlastitu plodnost. I eto još mi brak nije uništen?!

  Ja

  30. 11. 2010. at 7:34

 3. […] tih 250 milijuna kuna financira se i studentski kapelan u Cvjetnom naselju, a pretpostavljam da on nije jedini. Osim što je osnovala Katoličko sveučilište još 2006. […]

 4. Kontracepcija pak uništava brakove jer žena zna da nešto nije u redu čim se betonira njezina plodnost. Nema tu žrtve, jer da je ima, muškarac bi proučio partneričin kalendarić s bojama, čime bi savršeno upoznao njezino tijelo, a osim toga, čežnja od desetak dana suzdržavanja još bi ih više zbližila.

  Ne kužim, potiče li on to najdebilniju kvazi kontracepcijsku metodu apstinencije u vrijeme plodnih dana ili mi se to samo čini ?

  Leeloo

  1. 12. 2010. at 18:26


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d bloggers like this: